Verzending en levering bij Tiny Tree Trunk

Producten die op voorraad zijn proberen we zo snel mogelijk te verzenden, binnen 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard zijn we daarna afhankelijk van de drukte bij PostNL, maar over het algemeen worden pakketten de volgende dag bezorgd.

De nieuwe boekenboxen zijn vaak niet direct uit voorraad leverbaar. Deze kunnen wel al besteld worden en zullen na een bepaalde datum verzonden worden. Dit staat altijd duidelijk aangegeven bij het desbetreffende product.

Boekenboxen en goodies

Wil je iemand een boekenbox kado doen en voor jezelf wat losse goodies kopen dan dien je twee bestellingen te plaatsen.
Indien een bestelling uit meerdere producten (waaronder minimaal 1 boekenbox) bestaat, zal deze standaard samengevoegd verzonden worden. Kan je niet wachten, of wil je de box liever apart ontvangen dan adviseren we om twee losse bestellingen te doen. Maakt het niet uit dat de goodies en de boekenbox samen worden verzonden dan kun je natuurlijk alles in een bestelling afhandelen.
Bij het tegelijkertijd bestellen van meerdere boekenboxen zullen we in principe niet alles in 1 doos stoppen. Indien het mogelijk is, worden de boxen binnenin een grotere doos verzonden. Zo niet, dan ontvang je de boxen los van elkaar. Hiervoor hoef je niet extra verzendkosten te betalen. Houd er rekening mee dat, bij een gezamenlijke verzending, de laatste verzenddatum wordt aangehouden! Wil je de boxen sowieso liever los ontvangen, dan is het verstandig meerdere bestellingen te plaatsen.

Kado inpak optie

De producten in de boekenbox worden leuk verpakt. Wil je iemand met zo’n leuke box verrassen, dan kunnen we een persoonlijke boodschap toevoegen op een mooi kaartje. Dit geldt trouwens ook voor de andere producten in onze webshop. Als je een berichtje achterlaat tijdens het bestelproces, dan zorgen wij ervoor dat het goed komt!

Verzendkosten Nederland

Omdat we een startend bedrijf zijn kunnen we helaas nog geen gratis verzendkosten aanbieden. We vragen daarom een bijdrage aan onze verpak- en verzendkosten.
Voor brievenbuspost vragen we een bijdrage van €3,00.
Voor pakketpost (waaronder dus ook alle boekenboxen) vragen we een bijdrage van €5,00 euro.
Je bestelling is altijd te volgen via track & trace van PostNL.

Verzendkosten naar het buitenland

België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zweden.
Bestel je vanuit een van bovenstaande landen, dan gelden de volgende prijzen:
Brievenbuspost: €4,50
Pakketpost met track & trace: €8,00

Wil je graag bestellen vanuit een ander land, neem dan eerst even contact op, dan zoeken we uit wat de verzendkosten zullen zijn.

Retourneren

Je hebt altijd een bedenktermijn van 14 dagen. Dit betekent dat je je product binnen 14 dagen naar ons mag terugsturen als je niet tevreden bent met je aankoop. Het product moet in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd worden teruggestuurd. Als de retourzending niet (meer) in goede staat verkeert, nemen we deze niet in behandeling.
Wil je een product retourneren, neem dan contact met ons op via info@tinytreetrunk.nl. Wij helpen je dan met de verdere instructies. Bij het retourneren ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.