Informatie over onze Boekenbox Abonnementen

Bij Tiny Tree Trunk kun je kiezen voor een Nederlands of Engels Boekenbox abonnement. Elke maand ontvang je een nieuwe boekenbox, het thema maken we van te voren via social media en de nieuwsbrief bekend.

Voordelen van een abonnement

Onze maandelijkse boekenboxen kun je ook los kopen, maar soms raken we snel door onze voorraad heen en voor je het weet is hij uitverkocht. Wil je verzekerd zijn van de box, dan is het handig om een abonnement te nemen. Onze maandelijkse boxen reserveren we voor onze abonnees, wat over is qua voorraad gaat in de verkoop, hierbij geldt op=op (niet voor de abonnees dus).
Je bespaart ook wat geld. Voor de Nederlandse box betaal je 32,50 euro ipv 35,00 euro en voor de Engelse box betaal je 35,00 euro ipv 39,50. Voor beide boxen geldt dat er wel nog verzendkosten bijkomen.

Wat zit er in de Boekenbox?

Je krijgt, naast het boek, minimaal vijf leuke bijpassende goodies en vaak een exclusieve boekenlegger. De boeken zijn meestal young adult fantasy, maar soms maken we ook een uitstapje naar contemporary, science fiction of een graphic novel.

Hoe word je abonnee?

Abonnee worden kan gemakkelijk door een abonnement aan te schaffen via deze pagina. De eerste betaling gaat via de site als je het abonnement aanschaft, de maanden erna krijg je een herinnering in je mail. Je ontvangt de boekenbox van de maand waarin je het abonnement aanschaft, dit staat ook altijd duidelijk bij het product.

Maandelijkse mail met nieuw thema

Als abonnee ontvang je maandelijks een mail van ons waarin we de nieuwe box aankondigen met een link waar je de box kan aanschaffen voor de abonnee prijs.

Betaling

We hebben niet voor een automatische incasso gekozen maar om een maandelijkse betaalherinnering te sturen. Je wordt maandelijks gevraagd om, via een link in de mail met het nieuwe thema, de nieuwe box aan te schaffen. Op deze manier is het ook gemakkelijker om een maand over te slaan, of wat later te betalen. Het geeft je wat meer ruimte.

Maand overslaan

Soms staat een boek je niet aan, heb je hem al (gelezen) of zit je eventjes krap bij kas, dat begrijpen we allemaal. Met een reply op de mail is het altijd mogelijk om aan te geven dat je liever een maand overslaat, geen probleem!

Abonnement uitverkocht?

Het kan wel eens voorkomen dat een abonnement tijdelijk is uitverkocht. Dit betekent dat de boekenbox van die maand is uitverkocht. De maand erna zullen er weer plekken open komen voor nieuwe abonnees. We werken nog aan een manier om een wachtlijst op te stellen.

Abonnement stopzetten

Je kunt het abonnement gemakkelijk en altijd stopzetten.  Stuur een mailtje naar info@tinytreetrunk.nl met de mededeling dat je het abonnement wil stoppen en we regelen het direct voor je. Je hoeft nooit een reden op te geven. Als het echt met de inhoud van de box te maken heeft, zouden we het wel heel graag weten, dan kunnen we daar in de toekomst iets in verbeteren 😊

Als er nog onduidelijkheden zijn kun je altijd even contact opnemen!