Tiny Tree Trunk Boekenboxen

Hoe we te werk gaan

Tiny Tree Trunk Aanmelden voor Nieuwsbrief Blue Swallow
1

Wat vind je leuk om te lezen?

Maak een keuze in onze shop uit de boekenboxen die we aanbieden. Voor jong en oud zit er wel wat leuks tussen. Maandelijks komen er nieuwe boxen bij dus kom gerust terug om te kijken of er voor jou wat leuks tussen zit.

Zoek je een leuk kado voor een kind? Voor hen hebben we boekenboxen voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar. Lees je zelf graag young adult boeken of heb je oudere kinderen? Dan zit er vast iets leuks tussen bij de maandelijkse boxen die we aanbieden. Je kunt een losse box aanschaffen of een abonnement, dan ben je wat voordeliger uit en grijp je nooit meer mis. Soms gaan we snel door onze voorraad heen!

Hiernaast zullen we ook regelmatig speciale boekenboxen aanbieden met een bepaald thema (denk aan bijvoorbeeld het seioen, speciale feestdagen, draken, de ruimte of een bepaald land).

Als je graag op de hoogte gehouden wordt, kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief (zie onderaan de website), of ons volgen op Instagram via @tinytreetrunk.

Meer lezen over onze genres

Bookish Goodies Tiny Tree Trunk

2

Goodies

Zodra de bestelling binnen is gaan we hard aan de slag om jouw box te vullen met leuke goodies die passen bij het thema van het boek. Bij de beschrijving van het artikel staat altijd hoeveel goodies je mag verwachten.

De toegevoegde goodies houden we geheim voor het verrassingseffect. Wil je echt graag van te voren weten wat er in de box is toegevoegd, neem dan even contact op, dat vinden we geen probleem. Algemene goodies die je zou kunnen verwachten zijn boekenleggers (geen nieuw boek zonder nieuwe boekenlegger!), kaarsen en thee. Maar leuker vinden we het om op zoek te gaan naar speciale producten die echt passen bij het boek. Naast originele kadootjes ontwerpen we zelf producten en werken we samen met andere bedrijfjes.

In onze webshop zullen we regelmatig goodies toevoegen die we verkopen zonder gekoppeld te zijn aan een boekenbox. Deze kun je altijd samen met een box bestellen, graag aangeven bij ‘opmerkingen’ of je het als toevoeging bij de box wilt ontvangen of los verzonden!

Bekijk onze goodies

Tiny Tree Trunk boekenboxen hoe werkt het

3

Verzending

Boekenboxen en goodies op voorraad zullen binnen 1 tot 2 werkdagen verstuurd worden. Als er een gepersonaliseerde goodie in de box zit (vaak bij de kinderboxen), kan het wat langer duren.

De nieuwe maandelijkse boekenboxen bestel je als pre-order, je reserveert als het ware een exemplaar. Deze boxen worden allemaal tegelijk verstuurd, meestal aan het eind van de maand. Dit staat altijd duidelijk aangegeven bij het artikel. Soms duurt het wat langer ivm boeken of goodies die vertraging hebben opgelopen.

Soms zul je dus eventjes geduld moeten hebben voordat je de boekenbox in huis hebt!

Meer informatie over de verzending

Tall Trunk Boekenboxen voor volwassenen

4

Unboxing

We hebben ons uiterste best gedaan om een leuke boekenbox voor je samen te stellen en hopen dan ook dat je er heel veel plezier aan gaat beleven. Het liefst duik je natuurlijk zo snel mogelijk je nieuwe boek in, maar we weten uit ervaring dat er waarschijnlijk nog een hoge TBR stapel op je ligt te wachten!

Vind je het leuk om je unboxing te delen met je volgers op social media? Dat zou ons een groot plezier doen! Je kunt ons taggen via @tinytreetrunk of gebruik de hashtag #tinytreetrunk. We waarderen het ook heel erg als je een review achterlaat op onze site. Dit is niet alleen handig voor andere klanten, maar ook voor ons!

Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn, dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen via de mail of via ons contactformulier.

Hier kun je unboxing van eerder verschenen boekenboxen vinden (niet up-to-date, we lopen nogal achter 🙂 )

Blooming Tree Trunk Young Adult Boekenboxen

Kom je er niet uit?

Is het nog onduidelijk? Bekijk dan snel onze veelgestelde vragen en hopelijk vind je zo een antwoord op je vraag. Neem anders contact op via ons contactformulier dan zullen we je zo snel mogelijk proberen te helpen.