Blooming Tree Trunk Young Adult Boekenboxen
Voor de young adult liefhebbers

Maandelijkse Boekenboxen voor (young) adult lezers

De meeste boekenboxen die we aanbieden zijn voor de young adult liefhebber. Qua leeftijd dus geschikt vanaf ongeveer 15 jaar. Maar menig ouder persoon kan nog altijd genieten van een leuk young adult boek! Aangezien we zelf erg houden van fantasy, zullen veel boeken uit dat genre worden geselecteerd. Maar af en toe zullen we een uitstapje maken naar een leuke contemporary!

Bij de boekenbox zitten, naast het boek, natuurlijk ook meerdere leuke goodies en vaak een exclusieve boekenlegger. De box bestaat uit een nieuw uitgekomen boek, dit is altijd in de beschrijving terug te vinden. Zo kun je makkelijk bepalen of het boek iets voor jou is, of dat je het misschien al hebt aangeschaft.  We zoeken een boek uit waar we ook leuke goodies bij kunnen vinden zodat het echt een kadootje voor jezelf wordt, of geef hem een ander kado!

Special Trunk Boekenboxen
Boekenboxen rondom een bepaald thema

Boekenbox Specials

Regelmatig bieden we boekenbox specials aan gerelateerd aan een bepaald thema. Hierbij kun je denken aan bijvoobeeld de seizoenen, moederdag, kerst, sprookjes, drag queens, racisme of de middeleeuwen. Heel gevarieerd dus! De ene keer een belangrijk, wat serieuzer onderwerp. De andere keer een boekenbox met een speelser en vrolijker thema.
De leeftijd voor wie de boekenboxen geschikt is, staat altijd duidelijk bij de beschrijving aangegeven, maar meestal zal dit vanaf de young adult leeftijd zijn.
Naast een mooi boek zitten er natuurlijk altijd leuke bijpassende goodies in de boekenbox met vaak een exclusieve boekenlegger!

Tiny Trunk Boekenbox geschikt voor kinderen vanaf acht jaar
Voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar

Boekenboxen voor kinderen

We bieden regelmatig leuke boekenboxen voor kinderen aan. Hierbij zitten bijzondere goodies die passen bij het thema van het boek en vergroten zo het leesplezier van het kind. Soms zullen de boeken beter aansluiten bij kinderen vanaf acht jaar en soms passen de boeken beter bij kinderen vanaf tien jaar.

In de Boekenboxen voor kinderen van 7 tot 10 jaar  zit altijd een mooi boek dat aansluit op de belevingswereld van kinderen. Een avontuurlijk verhaal en verder makkelijk taalgebruik en leuke illustraties zorgen ervoor dat kinderen lekker zelf aan het lezen gaan. De zorgvuldig uitgezochte goodies bevorderen het leesplezier doordat ze aansluiten op (het thema van) het boek. Geschikt voor jongens en meisjes. Soms is een goodie gepersonaliseerd, dan kan er een naam worden opgegeven bij het opmerkingenveld tijdens de bestelling.

Ook in de boekenboxen voor kinderen in de leeftijd van 10+ zitten leuke, bijpassende goodies wordt die het leesplezier vergroten. Deze box is speciaal geschikt voor de wat oudere kinderen die nog niet toe zijn aan young adult boeken. In het engels wordt hiervoor de term ‘middle grade’ veelvuldig gebruikt. Voor volwassenen zijn deze boeken vaak ook nog leuk om te lezen. Ze hebben geen, tot weinig illustraties, maar zijn avontuurlijk en zonder al te veel drama.